XII. Allianz Open Janov 2023

Datum

26. srpna 2023
Události vypršely

Čas

8:30 - 18:00

Cena

600 Kč

Více info

Číst více

Vážené golfistky, vážení golfisté, přátelé, kamarádi,

zveme Vás na turnaj pod patronací Allianz pojišťovny, světové pojišťovny č.1, globálního partnera Olympijských her a partnera českého olympijského týmu.

Jako tradičně se můžete těšit na golfové zápolení o pěkné golfové i věcné ceny, občerstvovací stanici na hřišti, výtečnou svačinu i oběd po hře a v neposlední řadě na společenský večer po skončení turnaje, na který jsou zváni všichni hráči, všichni členové klubu, a to i se svými partnery. Budou se  podávat utopenci, hrát hudba a budete mít možnost si i zatančit.

Protože se jedná o největší(co do účasti) akci sezony, počítejte s tím, že Vaše přítomnost se neomezí na klasických 6 hodin běžného turnaje, ale tentokrát pobydeme na Janově celý den a celou noc. Proto doporučujeme zajistit si ubytování nebo noční odvoz domů.

Přihlašujte se klasicky na serveru cgf.cz/turnaje. Komu bude server hlásit, že je kapacita přihlášení již vyčerpána, jednoduše zavolejte pořadatelům – Honza Kršík 602566198, Jitka Kršíková 773612015, přihlásíme každého zájemce o účast na této naší akci.

Moc se na Vás všechny těšíme!!!

Golf Janov

Umístění

Golf Janov
Janov 233, 405 02 Janov

Událost je ukončena.